Tijela Društva

Predsjednik Skupštine: Adelko Krmek, Mostar

Predsjednik Društva: Ivan Lesko, Čitluk

Tajnik Društva: Svijetlana Šego, Međugorje

Blagajnik Društva: Ljerka Drmać, Mostar

 

UPRAVNI ODBOR:
Ime i prezime Zvanje Mjesto Status E-mail
Ivan Lesko dipl.ing. geod. Čitluk predsjednik Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Jakov Maganić dipl.ing. geod. Livno dopredsjednik Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Svijetlana Šego geodeta Međugorje tajnik Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Zdravko Prka dipl.ing. geod. Tomislavgrad član Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Mladen Mitrović dipl.ing. geod. Kiseljak član Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

 

NADZORNI ODBOR:
Ime i prezime Zvanje Mjesto Status E-mail
Dijana El Mazahreh dipl.ing. geod. Novi Travnik predsjednik Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marija Kovačević dipl.ing.geod. Tomislavgrad član Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Dragan Proleta geodeta Stolac član Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

SUD ČASTI:
Ime i prezime Zvanje Mjesto Status E-mail
Smilja Konjevod
dipl. ing. geod. Neum predsjednik Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Dinko Voloder Zelić dipl. ing. geod. Travnik član Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Darko Raspudić dipl. ing. geod. Mostar član Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

 

Geodetsko društvo Herceg Bosne, Stjepana Radića 3, 88 000 Mostar