ODRŽANA 24. SJEDNICA UPRAVNOG ODBORA

XXIV. sjednica Upravnog odbora održana je dana 13. svibnja 2024. godine u prostorijama Općine Kiseljak u Kiseljaku. Sjednici su nazočili članovi UO Ivan Lesko, Jakov Maganić, Mladen Mitrović i Marija Kovačević, dok je član Daniel Barbarić bio opravdano odsutan. Prisutan je bio i predsjednik Skupštine društva Adelko Krmek.

24 sjednica

Nakon usvajanja Dnevnog reda i Zapisnika sa prethodne sjednice, Upravni odbor Geodetskog društva H-B je razgovarao o pripremama za Izbornu Skupštinu Društva koja će se održati na Kupresu. Utvrđen je konačni program Skupštine i pratećih događanja, kao i program stručnih predavanja te zaduženja unutar Društva kako bi Skupština protekla u najboljem redu.

Nakon toga se Upravni odbor upoznao s pripremama za tiskanje Godišnjaka, pristiglih materijalima, kao i onim malim djelom koji još nedostaje kako bi ovogodišnji dvobroj bio potpuno spreman.

Usvojeno je izvješće o financijskom poslovanju Geodetskog društva Herceg-Bosne za 2023. godinu.

Ujedno je održana i 9. sjednica Upravnog odbora Fondacije za stipendiranje studenata geodezije i geoinformatike na kojoj je zaključeno kako dolazi do pomaka budući da imamo studente koji se javljaju na raspisane natječaje za stipendiranje. Usvojeno je Izvješće o radu Fondacije u 2023. godini kao i Izvješće o financijskom poslovanju Fondacije u 2023. godini.

Geodetsko društvo Herceg Bosne, Trg hrvatskih velikana b.b. (H.D. Herceg Stjepan Kosača), 88 000 Mostar