ODRŽANA VI. SJEDNICA UPRAVNOG ODBORA GDHB

VI. sjednica Upravnog odbora Geodetskog društva Herceg-Bosne održana je u Kiseljaku 21. 4. 2017. godine s početkom u 12 sati i 30 minuta. Sjednici su prisustvovali svi članovi UO-a.

U prvoj točki dnevnog reda jednoglasno je usvojen Zapisnik s V. sjednice.

U drugoj točki raspravljalo se o organizaciji Godišnje skupštine Društva. Usvojeno je kako će se Godišnja skupština održati od 16. do 18. lipnja u hotelu "ADRIA SKI" na Kupresu. Raspored događanja na Skupštini neće se bitno mijenjati.

 

U trećoj točki dnevnog reda prihvaćeno je Izvješće Fondacije za stipendiranje studenata geodezije i geoinformatike za 2016. godinu.

U četvrtoj točki dnevnog reda raspravljalo se o sadržaju Godišnjaka. Dogovoreno je kako će se ovogodišnji dvobroj - Godišnjak 2015./2016. će se tiskati u boji. Financijski okvir za Godišnjak je uspješno zatvoren kroz donacije i reklame u ovogodišnjem broju.

Pod petom točkom dnevnog reda donesene su dvije Odluke: Odluka o sklapanju Ugovora o djelu u svrhu vođenja računovodstveno-blagajničkih poslova i pripreme podataka za izradu Završnog računa Društva za 2017. godinu i Odluka o posudbi sredstava Fondaciji za stipendiranje studenata geodezije i geoinformatike. Raspravljalo se o Pozivu Hrvatskog geodetskog Društva na skup hrvatskih geodeta u Tuhelju, te je odlučeno da na Godišnjoj skupštini FIG-a u Helsinkiju g. Željko Obradović predstavlja Društvo koje je član FIG-a.

Sljedeća sjednica će se po potrebi održati početkom lipnja, neposredno pred Godišnju skupštinu u Kupresu gdje bi se dogovorio konačni Plan i program za Godišnju skupštinu.

Geodetsko društvo Herceg Bosne, Trg hrvatskih velikana b.b. (H.D. Herceg Stjepan Kosača), 88 000 Mostar