GODIŠNJA SKUPŠTINA UDRUGE „GEODET“ TUZLA

U Gradačacu je 20. svibnja 2017. godine održana redovita godišnja skupština Udruge građana geodetske struke „Geodet“, koja je ove godine bila i izborna. Sukladno uobičajenoj praksi u radu Udruge i ranije utvrđenom redoslijedu domaćinstva domaćin je bila općina Gradačac. koja je ujedno bila i izborna, a domaćin ovogodišnje skupštine, sukladno već dogovorenom redu, bila je Općina Gradačac.

gradacac1gradacac2

Zasjedanje skupštine je otvorio dosadašnji predsjednik gosp. Haris Bilajac, zaželjevši dobrodošlicu svim sudionicima. U ime Općine Gradačac i načelnika prisutne je pozdravio pomoćnik načelnika gosp. Ferid Durmišević, istaknuvši važnost i ulogu Udruge geodetske struke „Geodet“. Sudionicima skupštine obratio se i ravnatelj Federalne uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove gosp. Željko Obradović, koji je, zahvalivši se na pozivu, istaknuo najbitnije aktivnosti Uprave.

Skupštini je prisustvovao predsjednik Društva gosp. Ivan Lesko, koji je pohvalio dobru suradnju dvaju društava i pozvao na njezin nastavak, poglavito u procesu usvajanja nove zakonske regulative. Prisutnima se, također, obratio i predsjednik Društva geodetskih inženjera i geometara Republike Srpske gosp. Duško Nikić, koji je izrazio želju za uspostavljanjem što tješnje suradnje društava.

 

Izabrano je i novo Predsjedništvo Udruge u sastavu: predsjednik Alen Mešaljić, zamjenik predsjednika Haris Bilajac i članovi: Edis Imamović , Jakub Kopić, Muharem Buljubašić, Edina Mujčinović, Senad Smajlović, Alija Sinanović i Muhamed Abadžić.
Pošto je udruga organizirala stručno predavanje o geodetskim aktivnostima u Tuzlanskom kantonu 18. 04. u Lukavcu, ovom prigodom izostala su uobičajena stručna predavanja i sadržaji.

Nakon radnog dijela programa upriličena je i prigodna svečana večera za sve sudionike ovogodišnje skupštine.

Geodetsko društvo Herceg Bosne, Trg hrvatskih velikana b.b. (H.D. Herceg Stjepan Kosača), 88 000 Mostar