ODRŽANA VIII. SJEDNICA UPRAVNOG ODBORA

VIII. sjednica Upravnog odbora Geodetskog društva Herceg-Bosne održana je u Lepenici- Toplica dana 31.08.2017.g. s početkom u 12.30 h.

Sjednici su prisustvovali članovi Upravnog odbora: predsjednik Ivan Lesko, te članovi Zdravko Prka, Mladen Mitrović, Jakov Maganić i Svijetlana Šego.

U prvoj točki dnevnog reda jednoglasno je usvojen Zapisnik sa prethodne VII. sjednice.

Druga točka dnevnog reda odnosila se na završne pripreme Studijskog putovanja. Do početka sjednice bilo je prijavljeno ukupno 46 članova društva. Očekivati je da stigne još koja prijava. Pa je odlučeno da se Agenciji konačni popis sudionika dostavi u ponedjeljak 03. 09. Prije polaska na put potrebno je da članovi Društva koji sudjeluju na putovanju izmire obvezu plaćanja članarine. Za članove Društva iz Srednje Bosne i HBŽ biti će organiziran prijevoz do mjesta ulaska u autobusbus, a to je odmorište Mosor na autocesti A1 u Hrvatskoj. U povratku, za istu grupu, također će biti osiguran prijevoz na relaciji Lepenica - Livno/Tomislavgrad.

 

Polazak je predložen u 20h iz Mostara i sve satnice ravnati po satu polaska. Dogovoreni su i drugi detalji vezani za organizaciju putovanja.

S obzirom da se određeni broj članova Društva prijavio s rezervom u smislu definitivnog odlaska na put dogovoreno ja da je krajnji datum potvrde putovanja za te članove Društva 10.09.2017. g. nakon toga će se u slučaju odustajanja putovanju moći priključiti članovi sa eventualne liste čekanja.

Pod tekućim pitanjima predsjednik se obvezao poslati zamolbu Hrvatskoj geodetskoj komori za potporu Fondaciji, o čemu je razgovarano s predstavnicima Komore tijekom Godišnje skupštine.

O aktivnosti članstva razgovarat će se na jednoj od slijedećih sjednica. Dogovoreno je da se ažurira popis članova sukladno Statutu Društva.

Slijedeća Sjednica će se održati nakon Studijskog putovanja, a točan datum i lokacija bit će naknadno javljena svim članovima UO.

Geodetsko društvo Herceg Bosne, Trg hrvatskih velikana b.b. (H.D. Herceg Stjepan Kosača), 88 000 Mostar