ODRŽANA 25. SJEDNICA UPRAVNOG ODBORA

XXV. sjednica Upravnog odbora Geodetskog društva Herceg-Bosne održana je 12. prosinaca 2019. godine (četvrtak) s početkom u 11 sati u prostorijama Agroturizma Marića Gaj, Ružići općina Grude.
Sjednici su nazočili svi članovi UO. Na poziv predsjednika Društva, a u svrhu priprema za obilježavanje 25. godina rada Društva sjednici su nazočile kolege Željko Obradović, Adelko Krmek i Tomislav Tadić.

 

U prvoj točki dnevnog reda jednoglasno je usvojen zapisnik s prethodne XIV. sjednice.

Druga točka dnevnog reda odnosi se na pripreme i program obilježavanja 25. godišnjice osnutka GDHB i izrada Monografije. Dogovoreni su sljedeći detalji: sastav Uredništva, prijedlog sadržaja monografije, raspored obveza i termini pripreme i održavanja svečanosti. Dogovoreno je  je da bivši predsjednici Društva pripreme radni materijal za sve aktivnosti u toku svog mandata po pripremljenim predlošcima. Predlošci će biti pripremljeni od strane predsjednika do slijedeće sjednice. Sve aktivnosti kao i razmjena dokumentacije će se pratiti putem Dropboxa. Dogovoreno je da se monografija izradi u A4 formatu tvrdi uvez. Zbog poslova oko tiskanja Monografije Godišnjak za 2019. godinu neće se tiskati.

Obilježavanje 25. godišnjice osnutka GDHB i Godišnja (izborna) skupština društva održat će se od 26. - 27. lipnja 2020 (petak i subota) u Mostaru. 

Sljedeći sastanak UO planiran je oko 15. siječnja 2020. godine.

Geodetsko društvo Herceg Bosne, Trg hrvatskih velikana b.b. (H.D. Herceg Stjepan Kosača), 88 000 Mostar