OBILJEŽAVANJE 25 GODINA RADA DRUŠTVA I GODIŠNJA SKUPŠTINA 26. i 27. 06. 2020. GODINE U MOSTARU

Upravni odbor Geodetskog društva Herceg-Bosne održao je svoju 26. sjednicu 17. siječnja 2020. godine u Mostaru. Sjednici su nazočili svi članovi Upravnog odbora i gospoda Željko Obradović, Adelko Krmek i Stipica Oreč, u svrhu dogovora vezenih za obilježavanje 25. godina rada Društva.

Na sjednici je potvrđen termin obilježavanja 25. godina rada Društva za 26. i 27. 06. tekuće godine u Mostaru. 26. 06. s početkom u 12.00 sati održat će se svečana ceremonija obilježavanja 25 godina rada Društva u maloj dvorani HD Herceg Stjepan Kosača. Tijekom ceremonije bit će predstavljena prigodna Monografija. U popodnevnom satima u hotelu Mostar održat će se godišnja skupština, a navečer svečana večera s plesom i tombolom. 27.06. u ranim prijepodnevnim satima bit će organizirani prigodni stručni sadržaji.

Nastavljene su pripreme za izradu Monografije. Dogovoreni su dodatni detalji vezani za sadržaj te su dogovoren zaduženja za naredno razdoblje. Istaknut je nedostatak kvalitetnih materijala za razdoblje od 1995. do 2003. godine, te je zaključeno da se još jednom apelira na članstvo da dostavi materijale iz tog razdoblja, ako raspolaže s njima.

Razgovaralo se i o najavi formiranja Inženjerske komore Federacije BIH, te je zaključeno da se prati ovaj proces i ovisno o mogućnostima u njega uključi.

Geodetsko društvo Herceg Bosne, Trg hrvatskih velikana b.b. (H.D. Herceg Stjepan Kosača), 88 000 Mostar