POSJETA KOLEGI TOMISLAVU CRNOGORCU

Izaslanstvo Društva u sastavu Ivan Lesko, Zdravko Prka, Dijana Jurišić i Stipica Oreč posjetilo je u obiteljskoj kući u Posušju teško bolesnog kolegu Tomislava Crnogorca. Povod za posjet bio je završetak prikupljanja potpore kolegi Crnogorcu, koju smo proveli u proteklih petnaestak dana.
Tijekom akcije prikupljeno je 2570 KM, koja su doznačena na njegov račun. U ovu ljudsku i kolegijalnu akciju se uključilo 34 kolegica i kolega koji su dali svoj doprinos. Ovom prilikom zahvaljujemo svima njima na iskazanoj solidarnosti.

U srdačnom razgovoru s kolegom Crnogorcem iskazana je želja za što brži oporavak. Kolega Crnogorac zahvalio je Društvu na potpori, a posebno svima onima koji su sudjelovali u provedenoj akciji.

Ovom akcijom smo još jednom pokazali da Društvo, pored svog stručnog i profesionalnog karaktera, posjeduje i značajnu socijalnu i prijateljsku komponentu. S nadom da će pandemija definitivno proći i da ćemo na jesen moći organizirati proslavu 25 godina rada Društva još jednom svima koji su sudjelovali zahvaljujemo na razumijevanju i potpori.

Geodetsko društvo Herceg Bosne, Trg hrvatskih velikana b.b. (H.D. Herceg Stjepan Kosača), 88 000 Mostar