ODGODA SVEČANOSTI POVODOM 25. GODIŠNJICE OSNIVANJA I GODIŠNJE SKUPŠTINE

Poštovane kolegice i kolege, kao što vam je poznato ove godine se navršava 25 godina od osnivanja našega Društva. Tim povodom, kao što je ranije najavljeno, planirali smo organizirati svečanost na kojoj bi smo prezentirali prigodnu Monografiju o 25 godina rada Društva. Plan je također bio da se istoga dana navečer održi i godišnja skupština, s tradicionalnim pratećim sadržajima.

Prvotno smo na Upravnom odboru bili donijeli odluku da se svečanost i godišnja skupština održe u Mostaru 26. i 27. lipnja. Nažalost zbog poznatih okolnosti vezanih za Korona virus bili smo prisiljeni otkazati održavanje ovih okupljanja.

Kada su se okolnosti donekle normalizirale nastavili smo raditi na pripremi Monografije u nadi da ćemo na jesen održati svečanost i godišnju skupštinu (u mjesecu listopadu). Stanje se nažalost ponovo zakompliciralo, pa je u tim okolnostima nemoguće organizirati svečanost na razini koju smo zamislili zbog različitih ograničenja.

Stoga je Upravni odbor prinuđen odgoditi oba događaja za neko bolje vrijeme (nadamo se u proljeće 2021. godine). Sa željom da virus zaobiđe Vas i vaše najbliže i s nadom da se sretnemo u proljeće 2021., zahvaljujemo na razumijevanju.

Geodetsko društvo Herceg Bosne, Trg hrvatskih velikana b.b. (H.D. Herceg Stjepan Kosača), 88 000 Mostar