ODRŽANA 31. SJEDNICA UPRAVNOG ODBORA

31. sjednica Upravnog odbora Geodetskog društva Herceg-Bosne održana je 17. prosinca 2020. godine u Tomislavgradu. Prisutni su bili svi članovi Upravnog odbora Društva, te Stipica Oreč, Adelko Krmek i Tomislav Tadić članovi Uredništva Monografije.

 

Na početku rada jednoglasno je usvojen zapisnik s prethodne sjednice. Za sjednicu je bio priređen probni otisak Monografije Društva povodom 25 godina djelovanja. Materijal je pregledan, te su dogovorene manje korekcije u prvom redu vezane za poboljšanje kvaliteta fotografija. Zaključeno je da je planirani sadržaj u cijelosti prikupljen i obrađen. Dogovoreno je da se do slijedeće sjednice koja će biti održana u siječnju 2021. godine otklone svi uočeni nedostatci obavi dodatni pregled i monografija spremi za tisak. Također je dogovoren broj primjeraka koji će biti tiskan i odabrana tiskara koja će izvršiti tisak.

Načelno je dogovoreno da se godišnja skupština održi krajem lipnja 2021. godine, ako to dozvole epidemiološke prilike. Tom prilikom bi se obavilo i predstavljanje Monografije i na taj način obilježilo 25. obljetnica osnivanja Društva.

Započete su i aktivnosti na pripremi Godišnjaka 2019/2020. za slijedeću sjednicu kolega Jakov Maganić u svojstvu glavnog urednika priredit će okvirni sadržaj. Pozivamo članstvo da se uključi u pripremu materijala za izradu Godišnjaka.

Geodetsko društvo Herceg Bosne, Trg hrvatskih velikana b.b. (H.D. Herceg Stjepan Kosača), 88 000 Mostar