NAJAVA SVEČANOSTI POVODOM 25 GODINA RADA

Sukladno najavama danim na Godišnjoj skupštini u tijeku su pripreme za održavanje svečanosti povodom 25 godina rada Društva. Dogovoreno je da se svečanost obilježavanja 25 godina rada Društva održi u Hrvatskom domu „Herceg Stjepan Kosača“ u Mostaru 24. 09. 2021. godine s
početkom u 11.00 sati. Sukladno aktualnim odlukama Vlade Federacije BiH nema zapreka za održavanje svečanosti. Nadamo se da će one ostati na snazi do dogovorenog datuma, te da ćemo uspjeti nesmetano održati navedenu svečanost. U svakom slučaju Organizacijski odbor će pratiti stanje i pravovremeno Vas informirati o eventualnim promjenama.

Ovih dana, poštom se na adrese članova Društva i gostiju šalju prigodne pozivnice. Paralelno s tim vrše se i ostale pripreme vezane za neposrednu organizaciju svečanosti.

Sama svečanost održat će se u dva dijela. U prvom dijelu bit će predstavljena Monografija priređena povodom 25 godina rada Društva, a nastavku u drugom dijelu bit će dodijeljena priznanja Društva zaslužnim pojedincima i organizacijama. Svečanost će pratiti i prigodan glazbeni program.

Radi uspješne organizacije, ovog za Društvo velikog događaja, molimo Vas da poštujete upute iz Pozivnice koju ćete dobiti i na vrijeme prijavite svoje sudjelovanje.

Geodetsko društvo Herceg Bosne, Trg hrvatskih velikana b.b. (H.D. Herceg Stjepan Kosača), 88 000 Mostar