ODRŽANA 2. SJEDNICA UPRAVNOG ODBORA

II. Sjednica Upravnog odbora Geodetskog društva Herceg-Bosne održana je 07.10. 2021. godine u 12:00 h u Ljubuškom. Sjednici su nazočili svi članovi UO: Ivan Lesko, Jakov Maganić, Mladen Mitrović, Danijel Barbarić te Marija Kovačević.

Razgovaralo se o protekloj svečanosti povodom 25 godina rada društva. Utvrđeno je da je to bio savršen događaj, na kojemu je prisustvovalo preko 100 ljudi. Naglašeno je kako su sva geodetska udruženja bila prisutna na svečanosti. Cijeli događaj je protekao po planu te nije bilo iznenađenja.

Napravljen je plan zaduženja unutar Upravnog odbora, te je donesena odluka  o Stručnom putovanju 2021. Prihvaćen je prijedlog za putovanje da se ide u Banja Luku u periodu od 11. do 13.11.2021. Prvi dan stručnog putovanja će se ići u Dobretiće gdje će biti predavanja (Iskustva na izlaganju, Prezentacija softvera za izlaganje te Planovi FGU oko izlaganja). Drugi dan stručnog putovanja bio bi rezerviran za posjetu Republičkoj upravi za geodetske i imovinsko-pravne poslove u Banja Luci. Posljednji dan rezerviran je za posjetu samostanu trapista te Jajcu

Geodetsko društvo Herceg Bosne, Trg hrvatskih velikana b.b. (H.D. Herceg Stjepan Kosača), 88 000 Mostar